El CAEE torna a obrir les portes a l’art africà

Àfrica és el bressol de la humanitat i també n’és el futur, aquest continent immens i divers ens ha llegat múltiples testimonis artístics de diverses ètnies: talles, màscares, fetitxes i objectes procedents de vàries regions d’Àfrica. Peces que tenen una bellesa serena, ferma, contundent i transmeten el culte als avantpassats, la importància dels esperits i el valor de la tradició. Ramon Abad comparteix amb nosaltres el seu esforç per reunir una col·lecció de valor històric, artístic i etnogràfic incalculable, que ens transporta i apropa a l’Àfrica més autèntica i ens ofereix una mirada sincera.

Activitats entorn l’exposició:

• Visites guiades per a escolars, particulars i grups.

• Taller per a infants “Dissabte d’art ÀFRICART, una breu introducció al continent africà” 21 de setembre, de les 10.30 a les 12.30 h, per a infants de 6 a 11 anys, preu 3 €.

• Taller de danses africanes per a famílies a càrrec de Begoña Márquez, els dissabtes 21 i 28 de setembre, de les 17 a les 18 h, per a famílies i infants de més de 6 anys.

• Conferència “Art africà. Batec de la humanitat”, a càrrec de Ramon Abad, col·leccionista , el dissabte 28 de setembre a les 19 h.

Cal fer reserva a les visites i els tallers.

Tel.: 802255 o centreart@e-e.ad

Horaris de dilluns a dissabte de 9.30 a 13.30 h i de 15 a 19 h