El Cadí Circuit FER 2014 inclourà 10 curses per muntanya

cadi-circuitAquest migdia s’ha presentat a l’Ajuntament de la Seu d’Urgell el Cadí Circuit FER 2014 de curses per muntanya que inclou un total de 10 curses que tindran lloc per diferents espais naturals a la comarca de l’Alt Urgell i unes jornades de trail running que donaran el tret de sortida d’aquest circuit.

La presentació del Cadí Circuit FER 2014 de curses per muntanya ha anat a càrrec de l’alcalde de la Seu d’Urgell, Albert Batalla, i del president de la Unió Excursionista Urgellenca (UEU), Xavier Escribà.

La sisena edició del Circuit FEER presenta com a novetat d’enguany la celebració de les primeres jornades trail running que tindran lloc el cap de setmana del 12 i 13 d’abril a les instal·lacions del col•legi La Salle de la Seu d’Urgell.

Aquestes jornades van adreçades als corredors de curses de muntanya on es donaran consells sobre salut, es faran presentacions de curses de muntanya com la Korre Pirineus; l’Andorra Ultra Trail i la Copa Catalana Ultra Trail. També es presentarà material tècnic de les marques grifone, Salomon, 468Km2 i Tugawear. A més a més, s’explicarà el tipus d’entrenament a seguir, i també es faran tallers.

Les places són limitades a 100. Per a poder-hi assistir cal fer inscripció prèvia a partir de la setmana vinent a www.circuitfer.cat

Amb l’objectiu de referenciar la Seu d’Urgell i l’Alt Urgell com a territori trail a nivell de tot Catalunya, el Circuit FEER estarà present amb un estand propi a la Fira del Corredor, els pròxims dies 14 i 15 de març, i que s’organitza en el marc de la Marató de Barcelona que tindrà lloc aquest diumenge 16 de març. “Volem posicionar el circuit més enllà del Pirineu, donant-lo a conèixer en una fira per on hi passaran unes 60.000 persones del món running”, ha explicat Xavier Escribà.

L’alcalde urgellenc ha agraït la col•laboració de totes les persones i les entitats esportives que col·laboren per fer possible aquest circuit de curses per muntanya i ha volgut remarcar la implicació de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell a l’hora de poder ser present a la Marató de Barcelona. “Això permetrà poder referenciar-nos arreu del país com a territori de curses de muntanya, ja que gaudim d’una molt bona base en l’organització aquest tipus d’esdeveniments esportius a la natura”, ha manifestat Albert Batalla.

La difusió que es farà del circuit a la Marató de Barcelona consistirà la col·locació a l’estand d’un gran lona publicitària on hi ha dibuixat el mapa de l’Alt Urgell amb les 10 curses senyalitzades als municipis de la comarca on tenen lloc, amb els seus respectius quilòmetres i desnivells, i la dates que tenen lloc. També es repartirà un díptic on es recull tota aquesta informació. Es farà també una tómbola on es podran guanyar inscripcions a curses i productes làctics Cadí.

El Circuit Fer consta de 8 curses puntuables pel circuit de Curses de Muntanya, i dues d’aquestes també són puntuables per la Copa Catalana; i 2 curses amigues.

La primera curs del Circuit FER serà la Vertical Quiri que tindrà lloc l’11 de maig a Noves de Segre, mentre que la Carrerada del Tosserol a Coll de Nargó clourà el 4 d’octubre calendari d’aquest circuit.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.