Demà divendres 1 de juny el Bus Turístic d’Andorra enceta una nova temporada. En aquesta nova edició es mantenen els sis itineraris de l´any passat i com a novetat, en l´itinerari 5 s´inclou una passejada pel Camí Hidroelèctric d´Engolasters que completa la visita realitzada al Museu de l´Electricitat.

La temporada del Bus Turístic 2017 es va tancar amb un augment d´un 9% de passatgers, destacant els mesos de juny i juliol que van créixer un 19% i un 35% respectivament, comparat amb l’any passat. A més, també es va registrar una pujada d´un 9% de la facturació respecte la temporada anterior gràcies sobretot als esforços duts a terme a l´hora de comercialitzar aquest producte. Tot i així, des d’Andorra Turisme es continuen fent esforços any rere any per aconseguir incrementar el número de passatgers i alhora els ingressos per tal d´assegurar la viabilitat econòmica del projecte.
Seguint aquesta mateixa línia, enguany també es farà especial incís en impulsar accions de promoció del Bus Turístic prop dels establiments hotelers, les agències de viatges i els espais d´oci del país amb l’objectiu que l´ofereixin a la seva clientela. Així, en l’edició 2017, un 19% de les vendes de tiquets van correspondre als allotjaments turístics, un 59% a les oficines de turisme i un 13% es van realitzar directament a través de la pàgina web de www.visitandorra.com

Els preus del Bus Turístic per aquest any 2018 s’incrementen respecte l’edició anterior. Així el preu de l’itinerari de migdia costarà 18 euros i el de dissabte que, la durada és una mica més llarga i s’inclou el dinar, serà de 32 euros.

El perfil de l´usuari del Bus Turístic són principalment parelles i famílies. A destacar que l’any 2017, un 68% van ser espanyols i un 25% d´altres nacionalitats (d´Argentina, dels Estats Units i del Regne Unit, principalment).

El Bus Turístic és una proposta que permet conèixer alguns dels principals atractius turístics del país. Es realitza amb un guia acompanyant durant tot el trajecte i compta amb el suport d’audioguies en quatre idiomes. Tots els itineraris combinen vistes panoràmiques en alçada com el Coll de la Botella, el mirador del Roc del Quer, la Coma Arcalís o el llac d’Engolasters, amb la visita a espais culturals com ara la Farga Rossell, Museu Casa Cristo, Sant Martí de La Cortinada, Sant Joan de Caselles,… juntament amb explicacions sobre de la història del país.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada