El British College obrirà un centre a l’alberg de la Comella

El conseller del comú d’Andorra la Vella de CdI+Liberals Jordi Minguillón ha criticat la venda i cessió de terrenys comunals. I és que en la sessió de consell de comú d’aquest dimecres s’anunciarà el British College com a nou inquilí de l´alberg de la Comella i la subhasta pública d’una parcel·la.

British College Andorra. Aquest és el nom del nou centre que s’instal·larà al setembre a l’alberg de la Comella. La proposta ha estat la guanyadora del concurs, per davant de la iniciativa de Bomosa. La concessió serà de quinze anys més deu de prorrogables. És previst que el British College s’instal·li al setembre amb un lloguer de més de 40.000 euros l’any i un pagament anual al comú en funció dels beneficis.

El conseller de CdI+Liberals Jordi Minguillón s’oposa a l’adjudicació, ja que considera que s’està facilitant béns públics a empreses privades. Un equipament, el de la Comella, que va costar més de 3 milions d’euros. Critica que “es privatitza per un preu ridícul per fer una activitat que ens diuen que farà país però és una escola anglesa”.

A banda d’aquesta concessió, el comú també aprovarà els tràmits per a la subhasta pública d’una parcel·la de 1.100 metres quadrats a la pujada de la Comella just enfront del vial de Jovial. Una decisió que segons Minguillón té un objectiu molt clar: “Cobrir l’endeutament que s’està creant despilfarrant els diners i maquillant-ho perquè després no es vegi”. “A veure si el proper pas és vendre l’edifici administratiu”, ironitza.

Tot i els vots en contra de l’oposició és previst que totes dues propostes s’aprovin amb els vots de la majoria.

TOTES LES NOTÍCIES