bondia-2El diari gratuït Bondia ha presentat aquest dijous els actes del 10è aniversari del rotatiu amb tot un seguit de novetats. Així, els dos canvis més visibles per celebrar aquesta dècada seran d’una banda, la nova versió de la imatge gràfica i la maquetació del diari, inclòs el logotip, que es podrà veure des d’aquest divendres mateix; i de l’altra, una web renovada, que serà ‘molt més àgil, intuïtiva i participativa’, segons ha explicat el president de la Veu del Poble, Carles Naudi.

A banda d’aquestes dues novetats, també s’estrena una nova app per a smartphones i tauletes, i a més, també s’oferirà als lectors i anunciants la possibilitat que puguin publicitar-se a través de la pàgina www.oferta.ad. A part de les novetats relacionades directament amb el funcionament del diari, s’ha programat un concert de música clàssica per als lectors i abonats que tindrà lloc durant aquest primer trimestre de l’any. Totes aquestes accions han estat anunciades durant l’acte que s’ha dut a terme a illa Carlemany aquest dijous al vespre, lloc on s’exposen 150 de les portades més significatives d’aquests 10 anys de Bondia, ‘les més rellevants i significatives de les 2.488 edicions que ha fet el rotatiu’ ha aclarit Naudi. El leit motiv que s’ha triat per a la celebració de l’esdeveniment ha estat la màgia i la il·lusió, perquè ‘aquest projecte s’ha fet amb moltes ganes i il·lusió i així ho continuarem fent’, ha explicat el president del diari. Diversos il·lusionistes i mags han amenitzat aquesta commemoració.

El diari Bondia està d’enhorabona. Han passat 10 anys des que sortís al carrer el primer exemplar, pioner al país per la seva gratuïtat. A part d’aquest fet, també va ser el primer diari digital, que a més va incloure una secció on els lectors poguessin expressar-se a través de missatges sms.

Per commemorar aquesta primera dècada, s’han previst tot un seguit de novetats, entre les quals les més rellevants tenen a veure amb la imatge del rotatiu. I és que a partir d’aquest divendres els lectors podran veure una nova maquetació, ‘totalment renovada’, segons ha explicat Carles Naudi d’Areny Plandolit, president d’edicions la Veu del Poble S.A. No obstant això, un dels pilars del mitjà serà la seva versió web, que s’ha refet amb un responsive web design, és a dir que s’adapta a qualsevol dispositiu mòbil. D’aquesta manera, les novetats es complementen amb la versió millorada de l’app.

bondia-3Lligat a aquesta nova versió del web, Naudi d’Areny Plandolit explica que s’ha fet una ‘aposta important’ pel que fa a la migració de publicitat: els usuaris i els anunciants podran trobar-se en el web www.oferta.ad.

Altres accions que s’han projectat són un concert de música clàssica, la data del qual es concretarà durant aquest primer trimestre de l’any, i una exposició de les 150 portades més rellevants dels primers deu anys d’història. L’exposició es pot veure als passadissos del centre comercial illa Carlemany, lloc on s’ha fet l’esdeveniment. Durant la presentació d’aquestes novetats s’ha jugat amb diferents espectacles de màgia i il·lusionisme, ja que segons Naudi, ‘el diari s’ha concebut amb molta il·lusió’.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada