El bon temps i el saló del videojoc animen la participació a la calçotada d’Escaldes


La Unió Pro Turisme d’Escaldes ha repartit aquest diumenge al migdia uns 10.000 calçots per celebrar un any més el Carnaval. Els càlculs dels organitzadors indiquen que s’han acostat fins al costat del Prat del Roure unes 300 persones o una mica més pel bon temps, com ha indicat el president de l’entitat, Carles Núñez. A més, la presència del saló del videojoc també ha animat l’afluència en aquesta activitat.

Amb un tiquet de sis euros, els comensals han rebut un paquet de quinze calçots, un tros de botifarra amb pa, beguda i un pitet commemoratiu de la calçotada de Carnaval.

Enguany les perspectives han estat millors que l’any passat, pel bon temps i per la celebració del saló del videojoc al Prat del Roure que ha animat a moltes persones a acostar-se a tastar els calçots, com ha indicat el president de la Unió Pro Turisme d’Escaldes, Carles Núñez. ‘Potser hi ha més gent esquiant perquè el temps acompanya i va nevar però també hi ha el saló del videojoc i esperem que s’animi una mica més’, ha apuntat.