El Bisbat d’Urgell informa sobre la venda d’un terreny a l’indret anomenat Borda Nova:

En el seu testament la Sra. Maria Dolors Maestre Pal (a.c.s) va disposar que el Bisbat d’Urgell s’encarregués de crear una fundació canònica-civil en memòria de l’Arquebisbe d’Urgell Mons. Joan Martí Alanis, i la va dotar amb uns terrenys a la Borda Nova.

Aquesta fundació ja ha estat erigida i duu el nom “Fundació Arquebisbe Joan Martí Alanis”. I té l’obligació, establerta per la testadora, de sostenir una residència sacerdotal per als capellans jubilats així com ajudar els sacerdots, especialment els ancians i malalts. També té d’altres finalitats religioses, culturals i socials aportant-hi la integritat de tot el que ha rebut.

És per això que s’ha venut una part dels terrenys de la Fundació a la societat andorrana “Aiguaparc S.L.U.”; per poder començar a complir la voluntat de la Sra. Maria Dolors Maestre.

Sempre en contacte amb el Comú d’Andorra la Vella i d’acord amb la legalitat vigent, el Patronat de la Fundació valora positivament la voluntat manifestada per la societat “Aiguaparc S.L.U.” de dur a terme un parc lúdic apropiat per a les famílies i que és previst que generi molts llocs de treball al Principat d’Andorra.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada