El BC Andorra rebrà un complicat Guipuzkoa amb la necessitat d’esvair dubtes

Maric Maric defensant un atac
El BC Andorra necessita al millor Marin Maric sota cistella

Jornada 17 de la LEB Or. El BC Andorra juga aquest divendres (21 hores) al pavelló del Govern amb la voluntat de recuperar el nivell de joc de les primeres setmanes de competició. La derrota que el va apartar del liderat i un cert desencert, sobretot en atac, han fet perdre aquella dinàmica extraordinària. El problema és que el rival que visita el Principat és el complicat Guipuzkoa Basket, l’únic equip que ha guanyat fins a la data a l’actual líder, el Palència. Però, qui va dir que això seria fàcil?

Els bascos són a la 6a posició amb 10 victòries i 6 derrotes i acumulen una ratxa de tres encontres guanyant. S’estan mostrant molt competitius, per la qual cosa, el matx es presenta de màxima dificultat. L’enigma és saber quin BC Andorra saltarà damunt la pista, si un conjunt encara amb dubtes o bé aquella formació que dominava totes les facetes del joc.

L’encontre d’aquest divendres tancarà la primera volta de la lliga i quina millor manera de fer-ho que amb un triomf que permeti seguir, de ben a prop, al primer classificat i, a la vegada, impedir que els immediats perseguidors s’atansin encara més als tricolors. L’hora en que es farà el salt inicial (21 hores) pot ser bona per a afavorir la presència de públic a la bombonera que doni escalf als tricolors. L’afició, també juga.

[do_widget id=category-posts-pro-64]