El BC Andorra espera al Tau Castelló volent recuperar la “punteria” (18h)

Una pilota de bàsquet entrant a la cistella
Una pilota de bàsquet entrant a la cistella (iStock)

Aquest dissabte, 28 de gener, a les 18 hores, el pavelló del Govern serà l’escenari d’un nou partit de la lliga LEB Or corresponent a la 18a jornada. El BC Andorra rebrà al Tau Castelló, el 12è classificat de la categoria, encara que vista la competitivitat del campionat, la posició del rival no sempre és un indicador de si el partit es pot resoldre favorablement o no.

Els tricolors tenen l’experiència que no hi ha encontre fàcil i en diversos casos, aquesta temporada, s’ha hagut de lluitar i patir fins a la botzina final. Els de la Plana acumulen 6 partits guanyats i 11 de perduts. De la seva banda, els de Natxo Lezcano, són els segons de la taula amb 15 victòries i dues derrotes, superat només pel portentós Palència que, únicament, ha punxat en un sol matx.

El BC Andorra arriba a aquest compromís amb deures pendents per a fer, bàsicament, en atac. Toca afinar la punteria i recuperar l’encert anotador del primer tram de lliga. De fet, la manca de precisió en els llançaments, sobretot, en triples, és un dels motius que ha propiciat que els del Principat pateixin en més d’un partit per acabar guanyant.

TOTES LES NOTÍCIES