El Barça d’hoquei completa l’estada a Encamp fent un “entrenament” amb els infants de l’Àrea de Jovent

El Barça d'hoquei patins jugant amb infants
El Barça d’hoquei patins jugant amb infants de l’Àrea de Jovent (Comú d’Encamp)

La cònsol major, Laura Mas, ha rebut aquest matí als jugadors i membres de l’staff del Barça d’hoquei patins a les instal·lacions del Complex Esportiu d’Encamp. Per quart any consecutiu, l’equip ha escollit la parròquia encampadana per a preparar la pretemporada. L’estada, que en total compta amb quatre sessions d’entrenament físic i tàctic, es va iniciar el diumenge 14 d’agost i finalitza aquest dijous.

A banda de la rebuda, aquest matí de dimecres també s’ha dut a terme una activitat conjunta entre els jugadors del Barça d’hoquei i els infants de l’Àrea de Jovent, que han pogut viure un entrenament de l’equip des de dins i, alhora, gaudir d’una jornada molt divertida que ha apropat l’esport professional i d’elit als més petits i petites de la parròquia.

Per a cloure la jornada, el club blaugrana ha fet entrega d’una samarreta i un stick signat per tots els jugadors a la cònsol major com a record de la seva estada a Encamp.

Les estades esportives del FC Barcelona es tancaran amb els equips de bàsquet: el Barça B, que arribarà el 19 d’agost, i el Barça CBS femení, que iniciarà la sessió d’entrenaments a la parròquia el 21 de setembre.

TOTES LES NOTÍCIES