El Barça d’handbol i l’equip femení de la Real Sociedad gaudeixen de les activitats del Palau de Gel (Vídeo)

El Palau de Gel de Canillo ha rebut aquest dijous dos equips del màxim nivell en les seves respectives categories, els quals realitzen la seva pretemporada a Andorra. Mentre l’equip femení de la Real Sociedad de futbol de Sant Sebastià ha optat per una partida de futbol-hoquei, el primer equip d’handbol masculí del Barça ha preferit una cursa de kàrting.

La secció d’handbol del FC Barcelona, considerat per jugadors i entrenadors un dels millors equips del món d’aquest esport, que entrena des del començament de setmana a Encamp, ha pogut gaudir dels karts sobre gel, una activitat que el Palau canillenc ofereix habitualment. Jugadors –entre ells el nou fitxatge estrella, Nicola Karabatic- i cos tècnic han estat sorpresos per l’entrenador, Xavi Pascual, que ha guardat la sorpresa per al final de la nit.

En grups de cinc en cinc han hagut de desafiar al gel a altes velocitats en cada gir, provocant algun ensurt que al final ha quedat en res. Tant el planter –especialment el capità Víctor Tomàs-, com el tècnic, han agraït l’amabilitat amb la qual se’ls ha rebut a Andorra i les activitats variades amb què els estan animant en aquesta pretemporada, i han assegurat que estarien ‘encantats de tornar l’any que ve’.

 Noies Txuri-Urdin

Les donostiarres, de la seva banda, han optat per una partida de futbol-hoquei, una disciplina que consisteix a disputar un partit de futbol amb vuit jugadores sobre el gel i porteries d’hoquei. Després de les dues parts de 20 minuts han hagut de resoldre l’empat a quatre per penals.

Jugadores i tècnics han gaudit de valent sobre el gel, lliscant i derrapant sobre les proteccions de plàstic i han hagut de suar per aconseguir lligar alguna jugada. Al final totes contentes –no ha faltat la foto de grup i la relliscada sobre el gel- i la sensació, segons ha confirmat la directiva de la Real Sociedad, Nekane Soria, que ‘cada any ens tracten millor a Andorra’.