El Barça d’handbol finalitza l’estada de pretemporada a Encamp

L’equip del Barça d’handbol ha finalitzat aquesta tarda l’estada de pretemporada a Encamp.

A les 15.30 hores els jugadors han atès als infants de les activitats del 4×15 i de l’Àrea Jovent d’Encamp, als qui han estat responent tota classe de preguntes que els més joves portaven preparades.

Entre les qüestions que han fet els menuts als jugadors, hi ha hagut preguntes sobre la seva estada a Encamp (si menjaven bé a l’hotel, quines condicions d’entrenament s’han trobat, com era el seu dia a dia en la pretemporada), i també hi ha hagut preguntes més curioses, com quin és el jugador més alt i quin el més baixet, o si havien patit alguna derrota tant dura com la que ha ofert fa pocs dies la selecció espanyola davant de la francesa.

Un cop ha finalitzat la ronda de preguntes, els jugadors han repartit a cada infant un banderí del club, i han signat samarretes, llibretes, carpetes i els propis banderins als joves.

Els jugadors i el staff tècnic han finalitzat amb la seva estada amb una fotografia de família amb els infants, i els consellers del Comú d’Encamp, Esther Paris i Jesus Gasset, que acompanyat als infants aquesta tarda.

Recordar que la propera secció del FC Barcelona que visitarà Encamp serà la de futbol sala, que arriba el proper 20 d’agost.

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.