El Banc del Temps de la Seu organitza un nou mercat d’intercanvi

El Banc del Temps de la Seu d’Urgell ha tornat a organitzar per al pròxim dissabte, 12 de maig, un mercat de l’intercanvi que tindrà lloc de les deu del matí a les dues del migdia a la plaça de Les Monges. En aquest mercat, on es podrà bescanviar tot tipus d’objectes, està obert a totes les persones que hi vulguin participar, siguin socis o no del banc del temps.

Per acabar de preparar la celebració d’aquest mercat d’intercanvi, es realitzarà una reunió informativa per a tots els participants el pròxim dijous, 10 de maig, a les vuit del vespre, al centre cívic El Passeig.

Aquest mercat d’intercanvi té un doble objectiu: per una banda, fomentar el reciclatge i la reutiltizació d’objectes que ja no es fan servir, i per una altra, realitzar una acció d’interrelació entre els urgellencs i les urgellenques.

Davant d’aquest nova proposta del banc del temps, la regidora de Participació Ciutadana de l’Ajuntament de la Seu, Anna Vives, ha manifestat que “es tracta d’una interessant iniciativa per fomentar les relacions personals i donar vida, mitjançant l’intercanvi, a objectes que han deixat d’utilitzar-se. Sempre, però més encara en la delicada situació socioeconòmica en què ens trobem, és important reutilitzar els objectes quan encara es troben en bon estat; i si això ho podem fer creant vincles amb d’altres persones, l’experiència esdevé completa en valors”.

Recordem que en el primer d’intercanvi, celebrat al passat mes de novembre, hi van participar una vintena d’intercanviadors que varen aportar objectes com llibres, discs, petits electrodomèstics, roba, bicicletes, mobles,quadres, etc. que ja no feien servir, per tal que algú altre els pogués reutilitzar.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.