El Ballet Nacional Rus actuarà per primera vegada a Andorra

Una  de les obres mestres de Piotr Ilitx Txaikovski arriba al Principat de la mà de la companyia històrica i tradicional del Ballet Nacional Rus. Sota la direcció de Sergei Radchenko, la sala Prat del Roure d’Escaldes-Engordany acollirà el proper 23 de novembre l’actuació d”El Trencanous’. “És molt important la versió i qui ho fa, ‘El Trencanous’ és una obra molt apropiada per l’època de Nadal i en la interpretació que farà la companyia s’hi sentiran representats tots els nens i famílies”, ha destacat Ignacio Iturrarte, director de Goldberg Management i productor de la gira.

“És una oportunitat única, és la primera vegada que la companyia del Ballet Nacional Rus arriba al Principat amb una obra molt apropiada per l’època de Nadal”. Així ha definit el director de Goldberg Management i productor de la gira, Ignacio Iturrarte, l’obra d”El Trencanous’ que es podrà veure a Escaldes-Engordnay el proper 23 de novembre a la sala Prat del Roure. D’aquesta manera, a partir de dos quarts de deu del vespre, la companyia històrica i tradicional interpretarà una de les obres mestres de Piotr Ilitx Txaikovski sota la direcció de l’ex-ballarí solista Sergei Radchenko.

El Ballet Nacional Rus és una companyia que ronda arreu del món i que es manté en actiu durant tot l’any. És a dir, que no es munta i es desmunta per cadascuna de les gires que s’impulsen. “És una companyia absolutament estable i això és fonamental perquè cada actuació sigui el màxim de compenetrada possible”, explica Iturrarte. Goldberg Management és l’empresa que té els drets de representació en exclusiva de la companyia del Ballet Nacional Rus per a Espanya i Portugal i també a Andorra. ‘El Trencanous’ constarà d’un total de 45 ballarins que arribaran el mateix dia al país per realitzar l’actuació. “És la millor companya que està girant per Europa”, ha insistit.

Les entrades ja estan disponibles i tenen un preu entre els 25 i 30 euros, segons ubicació. La capacitat total de la sala és d’aproximadament 700 places.

ANA

TOTES LES NOTÍCIES