El  Ballet de Moscou en la seva gira de primavera torna el proper dimarts 25 d’abril al Centre de Congressos d’Andorra amb el gran clàssic: El Llac dels Cignes. La música insuperable del gran Txaikovski acompanyarà als grans solistes Cristina Terentiev i Alexei Terentiev en l’obra més representada de la dansa clàssica.

La combinació de qualitat, compromís, i passió per al món del Ballet fa que els artistes del Ballet de Moscou captivin al públic, exhibint una gran emotivitat i la tècnica més depurada de l’escola russa.

En paraules del seu director i fundador, Timur Fayziev “La vida d’un ballarí exigeix un compromís total. Els assaigs són diaris i moltes hores, s’ha de dur una vida espartana, dedicada a millorar la tècnica, controlant les hores de son i de descans i, naturalment,  cuidar molt l’alimentació. Però quan s’està enamorat de la dansa tot això no suposa un sacrifici, ans al contrari. La companyia es converteix amb la teva família, passes tot el temps amb ells, i la professió és tan absorbent que et deixa poc o cap espai per a altres coses”.

 El ballarí i coreògraf rus Timur Fayziev va fundar la companyia del Ballet de Moscou l’any 1989, format per alguns dels més destacats ballarins i coreògrafs dels ballets russos com el Bolshoi o l’Stanislavski. El Ballet de Moscou fou elegit  pel genial Rudolf Nureyev el1991 per a la seva darrera gira per Europa. Avui dia és una de les companyies més importants i més internacionals del seu país, havent fet més de 60 gires arreu del món: Japó, Xina, Taiwan, Itàlia, Suïssa, Anglaterra, Espanya, etc.

El Ballet de Moscou compta amb un repertori extens on destaquen títols com ‘El Llac dels Cignes’, ‘El Trencanous’, ‘La Bella Dorment’, ‘El Somni d’una Nit d’Estiu’ i les seves últimes produccions: ‘Carmen’, ‘Don Quixot’ i ‘Romeu i Julieta’.

La Companyia porta en aquesta ocasió un gran nombre de ballarins joves, promeses de la dansa russa, encapçalats pels grans solistes Cristina i Alexei Terentiev. Tal com apunta Fayziev “busquem artistes complets, amb una tècnica excel·lent i amb capacitat per ficar-se dins el personatge i commoure a l’espectador. La tècnica per si sola no serveix”.

Les entrades per a “El Llac dels Cignes” estan a la venda al web www.4tickets.es/balletdemoscu .

Amb la finalitat d’apropar la dansa al major número de públic possible, s’ofereix un preu reduït per a grups. El preu de cada entrada de grup és de 20€. (L’únic requisit per formar un grup: mínim 12 persones).

El preu de l’entrada individual en el punt de venda és de 38€.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada