Prop d’un centenar de persones del col·lectiu del Ball Cerdà de la Seu d’Urgell ha decidit constituir-se en associació. Així ho van decidir els balladors i balladores, i pares i mares d’infants que ballen aquesta dansa, durant la reunió celebrada el passat divendres al vespre.

En aquesta reunió ja es va presentar una candidatura per optar a presidir aquesta associació. Tanmateix, fins el dia 18 d’abril queda obert el termini per poder presentar candidatures per dirigir aquesta associació.

Les candidatures s’han adreçar a la Regidoria de Festes i Tradicions de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell tot presentant una instància a l’Oficina d’Atenció  Ciutadana del Consistori.

D’altra banda, es fa una crida a tots els balladors i balladores del Ball Cerdà que enviïn les seves dades i els seus contactes al correu electrònic ballcerda@gmail.com per tal de poder disposar i actualitzar la base de dades d’aquest col·lectiu

La creació d’una associació del Ball Cerdà té com a objectius unificar criteris i normes pel bon funcionament d’aquesta manifestació popular, així com qüestions relatives al vestuari del propi ball, als horaris i a les edats dels participants, entre d’altres. 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada