salo-gent-granLa consellera de Gent Gran, Magda Sinfreu, ha presentat, aquest dilluns a la tarda al Comú d’Escaldes-Engordany, la 9a edició del Saló de la Gent Gran que se celebrarà el pròxim 1 d’octubre al complex esportiu i sociocultural del Prat del Roure coincidint amb el dia internacional de la gent gran. Com cada any, tot i estar obert per a tot el públic, la temàtica del saló, que comptarà amb una vintena d’expositors, anirà adreçada al col·lectiu de la gent gran, així com a familiars, cuidadors i professionals sanitaris. En relació amb la consolidació d’aquest esdeveniment, la consellera de Gent Gran, Magda Sinfreu, ha recordat que la darrera edició va acollir unes 1.000 persones entre padrins, públic general i escolars i ha afegit que “el nombre d’expositors cada any va a més, ja que la societat respon de forma molt positiva quan es tracta de propostes en favor de la gent gran”.

Promoure la divulgació dels diferents serveis i propostes orientades al col·lectiu de la gent gran i oferir un espai dinàmic i interactiu que promogui intercanvis d’experiències i bona convivència. Aquests són els objectius de la 9a edició del Saló de la Gent Gran d’Escaldes-Engordany, esdeveniment que ha estat presentat aquest dijous al matí per la consellera de Gent Gran, Magda Sinfreu, i que se celebrarà el pròxim 1 d’octubre al complex esportiu i sociocultural del Prat del Roure amb la participació d’una vintena d’expositors. En relació amb la finalitat d’aquest saló, que se celebrarà coincidint amb el dia internacional de la gent gran, Sinfreu ha explicat que paral·lelament a la divulgació d’un ampli ventall de propostes i serveis, “l’edició d’enguany també aposta per afavorir intercanvis de coneixements entre les diferents entitats i associacions que treballen amb la gent gran”.

En relació amb la temàtica d’enguany, la consellera de Gent Gran d’Escaldes ha explicat que “el 9è saló girarà entorn la interculturalitat” i per aquest motiu, “l’esdeveniment posarà el punt final amb un festival folklòric amb la participació de l’Esbart Santa Anna, la Casa de Rússia, Al-Andalus, la Casa de Portugal i la Casa de Galícia. Entre les altres activitats programades, des del Comú d’Escaldes també s’ha destacat la participació de diferents establiments de restauració de la parròquia, els quals oferiran els seus productes. A més, el Comú obsequiarà amb un tiquet per valor d’un euro per consumir a la zona de restauració i una tassa obsequi del saló. Un altre dels actes destacats en el marc del 9è Saló de la Gent Gran, serà la xerrada ‘Doctor, quins consells em dóna per cuidar i protegir la meva pell’ que se celebrarà el 30 de setembre a càrrec del doctor Gil López.

Text: ANA