Un any més, amb motiu de l’inici del nou curs escolar el Comú d’Escaldes-Engordany presenta les activitats culturals i esportives pel curs 2015-2016 adreçades a infants, joves i adults.

Les inscripcions per a les activitats culturals es poden fer a partir del 9 fins al 24 de setembre i el curs s’inicia el proper dia 28. En el cas de les escoles esportives, les inscripcions també es podran fer a partir del 9 de setembre i el curs començarà el dia 15. Les inscripcions culturals s’ha de fer al Servei de Tràmits del Comú, i les esportives al Departament d’Esports (Prat del Roure i Piscines comunals).

El Departament de Cultura compta amb més de vint tallers, cursos i activitats pensades per un ampli segment de la població.

Les persones amb inquietuds artístiques trobaran un taller de tècniques de pintura. També s’han organitzat tallers puntuals com el cuines del món o transfer en vidre.

Les activitats que es poden fer al llarg de tota la temporada són les arts plàstiques, balls de saló, coral parroquial, dansa en línia, taller tèxtil i de vidre o dansa moderna.

Una de les novetats d’aquest any adreçada als infants són els Dissabtes de cuina que es portaran a terme a la cuina de la llar de jubiltats i que se sumen a una de les iniciatives que cada any compta amb més adeptes com són els Dissabtes d’Art que a partir del 19 de setembre tornen al Centre d’Art d’Escaldes-Engordany en la seva desena edició. Els Dissabtes d’Art ofereixen als infants la possibilitat de gaudir d’un oci cultural a partir d’un conjunt de propostes inspirades en la pedagogia activa i l’expressió plàstica

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada