observatori 1

L’enquesta del CRES inclou preguntes relacionades amb l’Observatori de la infància d’Unicef. Entre les dades obtingudes destaca que un 60% dels menors juga cada dia a videojocs o l’ordinador entre setmana i un 84% mira la televisió. Tot i així reflecteix una evolució positiva en la pràctica d’esport entre els més petits, una tendència alineada amb els països del nostre entorn.

El 84% dels menors mira diàriament la televisió de dilluns a divendres. El 40% ho fa durant menys d’una hora i el 44% una hora o més. Així ho indiquen les famílies enquestats en l’Observatori del CRES, que asseguren que només el 14% dels menors no mira mai la televisió entre setmana. Pel que fa a dissabtes, diumenges i festius, els nens que miren la televisió en algun moment del dia arriben fins al 90%.

L’Observatori també reflecteix que dos terços dels menors juga diàriament a videojocs, l’ordinador o internet entre setmana i pràcticament el 80% ho fa el cap de setmana. Pel que fa a l’activitat física, l’enquesta indica una tendència positiva sobre la pràctica d’esport en el temps lliure. El 55% entrena algun cop per setmana. Es tracta de percentatges similars als dels països de l’entorn. D’altra banda, l’Observatori reflecteix una correcta higiene bucal dels més petits, que no estan exposats al fum del tabac i que pràcticament esmorzen a casa diàriament.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada