governEl 72% del personal que es pot acollir al pla de pensions de la Funció Pública ha decidit fer alguna aportació a aquest fons, i per tant que el Govern faci una aportació equivalent fins al 3%. A més, la gran majoria dels treballadors que han decidit adherir-se a aquest pla de pensions, ho han fet amb el 3% d’aportació.

Del total dels 1.592 treballadors que han decidit fer aportacions al pla de pensions, un total de 1.545 ho fan amb el 3%, mentre que només 29 aporten un 1% i 18 aporten un 2%.

L’entrada en vigor del pla de pensions de la Funció Pública, el passat 1 de juny, ha fet que la nòmina del mes de juny ja hagi estat la primera de la que s’han extret les aportacions per a aquest pla de pensions, que ha comptat amb la participació d’un total de 1.592 treballadors, entre personal del Govern i assimilats de les escoles confessionals, la Universitat d’Andorra, l’Institut d’Estudis Andorrans, l’Escola Especialitzada Nostra Senyora de Meritxell i l’EFPEM.

El ministre portaveu del Govern, Jordi Cinca, ha valorat aquestes dades positivament tenint en compte que només fa un mes de l’entrada en vigor de la Llei del pla de pensions de la Funció Pública. Ha suposat que en els propers mesos el percentatge del 72% es podria incrementar.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada