salut-internetInternet és un mitjà clau a les nostres vides. En tots els àmbits. Fins i tot, en el de la salut. Segons estudis publicats i recollits porsmartsalus.com, el 80 % de la població espanyola realitza consultes en línia sobre temes mèdics. A més, és la tercera activitat més realitzada a la xarxa. De fet, el 44% de la població espanyola no confia en un professional si no està a la xarxa. Cada vegada més, es fa necessària una presència més gran i professional, del sector mèdic a Internet, per tal d’explotar les seves possibilitats i oferir informació professional i fidedigna.

“Els metges sempre han estat una mica reticents a estar a la xarxa. Avui, però, es torna en alguna cosa imprescindible per a la seva tasca professional”, apunta el Dr. Jose Vives, Director mèdic a smartsalus.com i afegeix “és necessari pel metge estar online, ja que no pot ser d’una altra manera”.

En aquest sentit el Doctor Vives apunta la falta d’informació veraç sobre salut a la xarxa, “hi ha una gran demanda d’informació sobre malalties, dolències, tractaments, i, al mateix temps, hi ha webs on la informació no és fiable”. Per aquest motiu, es fa cada vegada més necessari l’existència de webs que dotin l’usuari d’informació professional, sobre tractaments, metges o qualsevol tema relacionat amb la salut .

Per Tecnonews / ACPG – Redacció

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada