La conclusió a la qual ha arribat l’estudi realitzat per Motorola és contundent: el 43,3% dels espanyols preferiria renunciar al sexe o a la família abans que desfer del seu telèfon intel·ligent.

Es tracta d’un estudi realitzat a un total de 1.370 persones enquestades.

No és l’única dada sorprenent que ens deixa. Segons Motorola, el 66% revisa les seves notificacions abans de ficar-se al llit, tot i que aquesta forma de procedir està totalment contraindicada mèdicament, i el 71% dels espanyols es porta el seu telèfon mòbil al bany.

Més dades sorprenents: el 15,5% dels enquestats té 24 hores del dia el telèfon mòbil a mà i el 10,7% afirma haver revisat el telèfon intel·ligent si ha rebut una notificació mentre mantenia relacions sexuals.

El que ja no és tan nou és l’actitud que descobreix l’estudi en relació amb la nostra actitud respecte al telèfon quan estem amb amics. Motorola afirma que el 33% fa servir el seu telèfon quan es troba en companyia d’altres persones i fins i tot revela que el 13,7% ho fa en els funerals.

El que quedaria per determinar per posar aquestes xifres en clar, és saber quantes d’aquestes persones enquestades fan servir el seu mateix telèfon mòbil tant per al treball com per la seva vida personal, ja que Espanya és un dels països del món en què més smartphones personals s’empren laboralment.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada