escoles verdes 1

El 38% dels escolars formen part d’una escola verda, un dels projectes estrella del Centre Andorra Sostenible. Enguany dotze escoles formen part d’aquesta xarxa que fomenta els hàbits mediambientals entre els més petits i l’any vinent s’hi podrien incorporar altres tres. D’altra banda, el Centre Andorra Sostenible ha tancat el programa porta a porta amb visites i entrevistes a més de 1.400 comerços i 300 oficines.

El treball amb els nens és una de les línies principals del Centre Andorra Sostenible. Un dels projectes estrella són les escoles verdes. Actualment n’hi ha dotze, amb més de 4.000 alumnes incorporats. L’any vinent tres centres més es podrien incorporar a una xarxa que es vol consolidar.

El Centre Andorra Sostenible ha batut enguany un rècord en activitats fetes amb escolars. Concretament se n’han fet 126 amb la participació de 3.100 alumnes. D’altra banda, s’ha tancat el programa Porta a porta que pretenia recuperar la comunicació amb les empreses. Durant nou mesos s’han fet 1.400 entrevistes en comerços i 300 en oficines.

Medi Ambient tornarà a incidir aquest nou curs en el reciclatge d’envasos, el consum responsables de productes no contaminants i l’estalvi energètic.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada