El 31 de juliol acaba el termini per a presentar treballs al Premi Pirene que atorga 7.500 euros en total

El 31 de juliol acaba el termini per a presentar treballs al Premi Pirene que atorga 7.500 euros en total
Cartell del Premi Pirene de periodisme interpirinenc (Govern d’Andorra)

Fins al 31 de juliol encara hi ha temps per a participar en l’edició d’enguany del “Premi Pirene de periodisme interpirinenc”. El certamen atorga dos premis en metàl·lic de 3.000 euros cadascun. Un, per a reportatges audiovisuals i, l’altre, de premsa escrita.

Un altre dels premis que s’atorga és de 1.500 euros per a reportatges de temàtica mediambiental o sostenible. Las bases per a poder participar en aquest “Premi Pirene de periodisme interpirinenc” es poden consultar a www.pirene.ad

Com a dada informativa, poden presentar-se els treballs periodístics (de premsa, ràdio o televisió) que hagin estat publicats o difosos, entre l’1 de juliol de 2021 i el 30 de juny de 2022, que facin referència a qualsevol aspecte relacionat amb els Pirineus.

El jurat podrà excepcionalment prendre en consideració, amb el consentiment previ dels seus autors, treballs en qualsevol modalitat del premi que en la seva opinió responguin a l’esperit del premi, encara que no hagin estat presentats.

Així doncs, la dotació del vint-i-sisè premi Pirene és de 6.000 euros aportats pel Govern d’Andorra, dels quals 3.000 euros seran per a un reportatge de ràdio o de televisió i 3.000 euros per a un reportatge de premsa escrita. El ministeri de Medi Ambient, Agricultura i Sostenibilitat aporta una dotació de 1.500 euros més per a aquell reportatge que faci especial incidència en la temàtica mediambiental o en la sostenibilitat als Pirineus.

Els treballs aspirants junt amb el formulari d’inscripció s’han de presentar abans del 31 de juliol del 2022, al correu electrònic: premipireneandorra@govern.ad  o a la Biblioteca Pública del Govern, C/ Prada Casadet 6 baixos, AD500 Andorra la Vella, Principat d’Andorra.

TOTES LES NOTÍCIES