Del  27 de desembre fins a l’1 de gener, Encamp ha acollit el 25è Saló de la Infància i de la Joventut d’Andorra. Durant els sis dies s’ha registrat un total de 2.438 entrades i 59 abonaments (entrada per a tots els dies), és a dir, 329 entrades més que l’any passat i 6 abonaments més respecte a l’anterior edició. Pel que fa al nombre de visitants també ha augmentat i s’han comptabilitzat 7.314 visitants, una xifra que representa més de 1.200 visitants per dia.

El 27, 28, 29 i 30 de desembre el Saló va rebre més visitants respecte a la darrera edició, el 31 es va mantenir la xifra i l’1 de gener ha estat l’únic dia que s’ha registrat un nombre inferior respecte a l’any passat.

Del 3 al 5 de gener el Saló de la Infància i de la Joventut d’Andorra es traslladarà al Pas de la Casa. L’entrada per un dia serà de 4 euros i l’entrada per als tres dies serà de 7 euros.

Des de l’organització han valorat molt positivament les xifres obtingudes a Encamp i han apuntat que esperen que al Pas de la Casa siguin igual de bones.

(Foto: ANA)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada