El pròxim 23 d’abril, tindrà lloc l’acte de lliurament de premis del 21è Concurs de poesia Miquel Martí i Pol. En aquesta edició s’han presentat 10 poemes i 6 reculls. El concurs està dotat d’un premi de 200 euros en la categoria poema i de 1.000 euros en la categoria recull, i hi ha la possibilitat d’atorgar accèssits consistents en un lot de llibres. El jurat d’aquesta edició ha estat format per Marcel·la Armengol, Elena Aranda i Anna Garcia Garay. L’acte de lliurament se celebrarà, a les 20 h, a la sala d’actes del Centre Cultural la Llacuna d’Andorra la Vella.

Aquest acte estarà precedit del recital poètic “Cel d’horabaixa” a càrrec de Marta Elka i Toni Pastor organitzat per l’Àrea de Lectura Pública i Biblioteques. Amb melodies de la seva creació, que transiten entre notes tradicionals mallorquines i tocs jazzístics, els artistes endinsaran el públic als poemaris de prestigiosos autors mallorquins, com els poemes inèdits de Carme Riera, o d’altres de tan coneguts com els de Guillem d’Efak, Maria Antònia Salvà o Miquel Àngel Lladó.

Marta Elka és una compositora, cantant i violinista reconeguda dins el panorama musical mallorquí. El seu estil oscil·la del pop al folk mediterrani i inclou tocs de soul, blues o rock. Toni Pastor, a demés de músic, és productor musical, arranjador, guitarrista i llaütista. L’entrada a l’acte és gratuïta.

D’altra banda, l’Àrea de Lectura Pública i Biblioteques serà present a la Fira de Sant Jordi a la plaça del Poble d’Andorra la Vella, per donar a conèixer el projecte “Nascuts per llegir” a les famílies amb nadons de 0 a 3 anys. Les famílies que s’inscriguin aquell dia rebran un obsequi.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada