El 2013 a la Xina és l’any de la serp

En 2013 l’animal que el representa, segons l’horòscop tradicional xinès (adoptat al Japó), és la Serp. Un nombre maleït per als supersticiosos occidentals. Els dígits que simbolitzen desgràcia i infortuni. En definitiva mala sort. Per a tots els que pensen així, vull donar una mica d’esperança i llum sobre tant negativisme. A Orient el 2013 és l’any de la Serp. Els pessimistes pensaran “Doncs sí que estem bons” perquè en occident aquest animal està associat amb coses negatives. Segons la religió cristiana representa el pecat, el dolent.

Però el cas és que per als orientals la serp és considerada com un animal sagrat, d’aspecte positiu i de bona sort. Està relacionat amb la saviesa. La consideren una entitat protectora. Per això presideix la Gran Muralla Xinesa.

En concret la serp del 2013 és de color negre i el seu element és l’aigua. Per això, per rebre-la com es mereix i que ens somrigui durant tot l’any, seria bo vestir-se de negre o amb algun detall negre el dia 31. A més d’adornar amb pedres o joies que simbolitzin la transparència de l’aigua o els seus reflexos platejats.

Doncs això. Vidre, quars, pirita, plata o diamants qui els tingui.

Encara que la serp en la nostra cultura és animal de mal auguri, associat moltes vegades al dimoni, en la tradició xinesa és animal de bona sort, associat amb la saviesa.

L’any de la serp comença el 10 de febrer. Per als serp seu propi any els té preparades grans possibilitats. Serà un any en el qual els convé actuar i anar cap a les seves aspiracions. Amb determinació i valor poden aconseguir l’èxit i guanyar molts diners.

Els serp que hagin acabat l’any del drac amb problemes, disgustos i baixos de moral, haurien de passar pàgina i oblidar. Mentalitzar-se que comença una nova etapa i anar a per les millores que ells desitgen. Amb ambició poden aconseguir el que es proposin.

En el treball trobaran noves possibilitats. Per als que tinguin una bona posició professional i laboral, trobaran bones possibilitats de progrés. Per als que treballin per a una gran empresa, podrien ser transferit a un altre departament, on podrien ampliar la seva experiència i els seus coneixements. Sempre atents a les ofertes interessants. Si fa temps al mateix lloc i volen canviar, aquest és el moment de canviar dins o fora de la seva empresa. També hi haurà altres que necessiten canviar d’empresa o millor dit, establir-se amb el seu propi negoci. Per a ells també pot anar-los bé, si abans s’assessoren convenient i profundament i fan la implantació del seu negoci amb tota mena de garanties. Els drac solen ser independents en el seu treball i solen agafar les oportunitats al vol. Els millors mesos per al seu treball seran: març, juny, juliol i setembre.

Quant a la seva economia, aquest any no estaran tan aguts com de costum. Tinguin en compte aquest detall. Feu un bon pressupost, controleu les vostres despeses, estalviïn i el que és més important, si signen algun contracte, no oblidin de llegir la lletra petita i de tenir en compte tots els termes, perquè podrien ficar la pota. Si ho tenen tot ben controlat, tot sortirà bé.

Els serp gaudiran aquest any fent noves activitats, planificant les seves idees, perquè serà un any creatiu en què es ficaran en nous i interessants temes.

La seva vida social serà àmplia i interessant. S’incrementarà la seva vida social i les seves amistats, ja que a través d’aquestes noves activitats coneixerà a gent nova, que passaran a engrossir la seva llista d’amics. Gaudiran sortint amb ells, intercanviant idees i divertint-se. Els mesos més favorables pel que fa a la seva vida social es refereix són: abril, maig, agost i setembre.

Tindrà una vida familiar feliç. Celebraran un aniversari important i l’èxit d’algú. Serà important per a la seva família. Es convertiran en el gran suport dels seus, faran millores en l’habitatge, faran activitats amb la família, fer algun viatge, el que el convertirà en un any important i feliç. L’únic problema que podria sorgir seria per falta de comunicació, però serien mínims. De tota manera, si els temes es parlen i no deixen que es facin grans, no ha de passar res greu. Un gran viatge a final de l’any, el viuran amb molta excitació i alegria.

En definitiva serà molts any molt ple i ple d’oportunitats i satisfaccions.

Personalitat de la Serp: Sàvia, lògica, creativa, elegant, astuta, materialista, desconfiada, primmirada i organitzada.

Les persones nascudes sota la seva influència es les podria anomenar “encantadores de serps”, dotades de la saviesa i elegància en els moviments d’aquest animal, són excel•lents mediadors, ambaixadors o músics virtuosos. L’energia de la seva naturalesa desperta el seu instint esmunyedís, alerta per descobrir racons insòlits a la recerca de llocs foscos plens de misteris. Solitària, encamina els seus plans amb discreció i en silenci, la seva astúcia i capacitat d’anàlisi la porten a estar sempre en el lloc adequat per no perdre les oportunitats.

Agrada de les coses bones, viure bé, els diners, els llibres, la música, la roba amb classe, un bon àpat amb un vi refinat i totes les coses elegants, és a dir que busquen el millor per alimentar el seu cos i esperit. Odia les frivolitats, les persones de ment petita i les converses sense sentit. Gaudeix molt en reunions socials on hi hagi conversa interessant, es mostra segur de si mateix, concentrat i disposat a acceptar diferents opinions.

No porta bé escoltar consells constructius, només es guia de la seva intuïció, es mostrés somrient però després seguirà el seu guia interior. Es val de la seva capacitat per mirar un problema des de tots els angles possibles, després actua amb convicció i rapidesa.

De poc parlar, molt reflexiva, pensa molt abans de dir, tot i que s’enutja pot contenir i pensar, però serà implacable, el seu verí és penetrant, mortífer, encara que comportés freda i silenciosa però plena de rancor. No va de front, si té una meta, es mostrés incansable, calculadora, lúcida i intrigant, té una sang freda incommovible i una calma impertorbable, seguirà el seu objectiu fins aconseguir l’èxit. Però si ha decidit que encara no és el moment, utilitzés el mínim d’energia.

En les relacions de parella es mostra sensual, possessiva, intensa, encara que es prea de ser tímida exerceix un magnetisme irresistible ple de misteri i llista per sortir fugint. Pot enamorar bojament però mai perdrà la prudència i sabrà exactament per on escolar-, si té l’oportunitat serà infidel sense ressentiments o culpabilitat. Es diverteix manejant tots els fils, li justa fer patir, busca ser admirada i idolatrada i és molt gelosa i possessiva

Bé, ja sabeu que això de l’astrologia s’ha d’agafar amb pinces.

Així que us desitjo a tots un Feliç Any Nou i que la serp d’aquest any ens porti a tots bona sort i molt més coneixement Així que ja sabeu pessimistes del món, hi ha un altre món més positiu que us està esperant, i com sempre vull explicar una de les llegendes que llei fa molt de temps.

Explica la llegenda, que una vegada, una serp va començar a perseguir una Cuca de llum; aquesta fugia ràpid de la ferotge depredadora, però la serp no pensava desistir.

Va fugir un dia i ella no desistia, dos dies i res.

El tercer dia, la cuca va parar i fingint exhausta, va dir a la serp:

– Espera, em rendeixo, però abans de atrapar permet-me fer-te unes preguntes.

– No acostumo donar aquest precedent a ningú però com et penso devorar, pots preguntar.

– Pertanyo a la teva cadena alimentària?

– No

– Et vaig fer algun mal?

– No

– Llavors, per què vols acabar amb mi?

– Perquè no suporto veure’t brillar.

La cuca de llum es va atrevir a demanar aquesta informació, perquè volia entendre la situació que sens dubte li semblava sense sentit.

Un cop assabentada del adormiment i l’enveja de la serp, es va limitar a somriure i volar més alt i ràpid encara, de manera que la serp es va quedar amb ganes d’aquest mos tan lluminós que va demostrar estar fora del seu abast.

En un gest de complicitat final de la seva llum, el bitxet alat li va cridar a la serp, molt a sobre d’ella: “És hora que aprenguis a brillar la teva mateixa d’una manera tan bell que encara nosaltres les cuques de llum, observem amb admiració, el teu gran resplendor”

S’ha acabat un altre any, final d’una altra dècada, temps de balanços, d’alegries, de nostàlgies, de projectes concretats, de somnis per complir, de conquestes realitzades, de cims difícils d’aconseguir, de rialles, potser algunes llàgrimes més considera que tot t’ha portat fins aquí, a ser qui ets, amb els teus defectes i les teves moltes virtuts,

¡Si! ¡Virtuts!

Ets un ésser de llum, un ésser de llum que porta la Espurna Divina, creu més en tu mateix, creu més en la teva llum, guanya confiança, valorat!

I brilla, per sobre totes les coses brilla! Perquè com més brillis i més alt volis, més seràs un far d’inspiració per als altres, perquè mai saps quan t’il·luminarà la que permetrà sortir a altres de la foscor

Us vull desitjar a tots un lluminós inici d’any nou 2013.

TOTES LES NOTÍCIES