El 2 d’octubre finalitza la campanya de presentació de l’IRPF


Aquest dilluns finalitza el termini per presentar la declaració de l´IRPF. Segons les últimes dades de Tributs i Fronteres, més de 13.000 persones han lliurat voluntariàment la declaració de l´exercici fiscal 2016. Albert Hinojosa ha destacat el bon funcionament de l´administració electrònica en aquesta campanya.

Últimes hores per presentar l’impost sobre la renda de les persones físiques. Aquest dilluns finalitza el termini de la segona campanya de l’IRPF al país. El departament de Tributs i Fronteres ha rebut ja pràcticament la totalitat de les declaracions corresponents a l’exercici 2016. La previsió és que se’n gestionin unes 14.000. Aquest any, l’oficina tributària no ha registrat cues importants. Des del departament, valoren positivament el funcionament de la campanya.

Des de Tributs i Fronteres han destacat el bon funcionament de l’administració electrònica que, en part, ha facilitat que no s’hagin produït grans cues.

La primera campanya de l’IRPF va finalitzar amb unes 13.500 declaracions presentades i una recaptació de 24 milions d’euros. La previsió per a aquest any es manté en unes xifres similars.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada