El 17è Saló la Massana Còmic s’inaugura amb Planelles i Rubín com a autors destacats

El 17è Saló la Massana Còmic s’ha inaugurat, aquest divendres al vespre, amb els autors Jordi Planelles i David Rubín com a estrelles destacades de l’edició d’enguany. El cònsol menor de la Massana, Raül Ferré, la consellera de Cultura, Jael Pozo, i el president de l’ARCA, Joan Pieras, han donat el tret de sortida a aquest saló amb un gran agraïment a tots els autors que hi participen i amb el convenciment que el saló manté una qualitat ‘excepcional’.

Un dels autors més destacats d’aquesta 17a edició del Saló la Massana Còmic és David Rubín, que el mes vinent participarà al Saló del Còmic de Barcelona, on està nominat a millor obra espanyola. A més, però, en aquest saló es compta amb Jordi Planelles com a ‘estrella de casa nostra’, com ha dit Pieras, que presenta el còmic Història digital d’Andorra, amb un repàs de la història del Principat, ‘molt fidel a la realitat però amb punts d’humor molt importants’.

L’exposició també compta amb les obres dels autors Kenny Ruiz, amb un gran èxit en el còmic manga però també en l’europeu, amb Enrique Ventura, Carlos Exquerra, Mique Beltrán i Jordi Longarón.

La consellera de Cultura de la Massana, Jael Pozo, ha destacat la qualitat de l’edició d’enguany, i ha assenyalat com a activitat nova el taller d’intercanvi que començarà dissabte, en què tots els visitants podran portar algun còmic que vulguin donar i endur-se’n un que hagi donat algú. A més, com els altres anys, se celebrarà el taller de còmics per als més petits i hi haurà la signatura de còmics per part dels autors i també hi haurà conferències i projeccions de cinema.