El setzè concurs de poesia Miquel Martí i Pol, instituït amb motiu del Dia mundial del llibre per la Biblioteca Pública adscrita al departament de Promoció Cultural i Política Lingüística del Govern d’Andorra, ha rebut en aquesta edició 6 obres en la categoria Poema i 5 obres en la categoria Recull.

El jurat, composat en aquesta ocasió per Carli Bastida, Ester Fenoll i Maica Manresa, després d’haver-se reunit el dia 18 d’abril d’enguany i d’haver fet la lectura crítica de les obres, ha decidit:

-En la categoria poema, el premi ha quedat desert, mentre que el jurat encoratja els concursants a continuar revisant les seves obres per millorar-les.

-En la categoria poema, el jurat ha atorgat un accèssit consistent en un lot de llibres al poema d’Eva Arasa Altimira titulat Esbós, per un llenguatge proper que destaca pel seu ritme i musicalitat.

-Per a la categoria recull, el jurat també ha establert la conveniència de deixar el premi desert, en aquest cas animant igualment els concursants més joves a cultivar la lectura de poesia per enriquir el seu llenguatge i a continuar treballant.

-En la categoria recull, el jurat ha atorgat un accèssit consistent en un lot de llibres al recull titulat Un altre món és possible, de Ramon Esquerré Cirera, valorant la cohesió temàtica així com la originalitat d’algunes imatges, amb un to contemporani.

Els premis del 16è Concurs de poesia Miquel Martí i Pol s’han lliurat en el marc del recital poètic El Minotaure i Teseu, a càrrec del cantautor català Dídac Rocher, que se celebra a les 20 hores al Teatre de les Fontetes de la Massana.

Foto: Didac Roche (Arxiu)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada