El 100% dels candidats del Lycée aproven el BAC

liceu

La totalitat dels 114 candidats del Lycée que es van presentar a les proves del BAC han estat admesos, tal com han indicat des del centre escolar francès. Pel que fa a la formació professional, dels 50 candidats, 47 han passat les proves.

Respecte al certificat d’ensenyament professional l’han aconseguit 70 dels 72 candidats. I pel que fa al certificat d’aptitud professional, l’han obtingut 3 dels 4 candidats. Quant al diploma final del College, per als estudiants de 14 i 15 anys, l’han superat 198 dels 205 candidats.

El director del centre ha qualificat els resultats de “molt satisfactoris” ja que han estat millors que els d’anys anteriors.

(Text i foto: ANA)

12 comentaris

  1. El pitjor centre educatiu que conec… Llibertat zero, pedagogia zero, i tolerancia la minima… Si tenies el lletrero posat no tel treia ni deu. La mdme jeanjean es preocupava mes de la seva figura que d’una altra cosa.. Algu se’n recorda del monsieur sola?
    Professors am mala llet.. Si no erets Un alumne amb dusciplina militar t’ho feien pagar… De totes maneres felicitats a tots els que heu passat el bac.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.