Eixos comercials plens i més vendes durant la nit de compres

andorra shopping 1

Andorra va acollir ahir la nit de compres fins a mitjanit i a darrera hora ja es podien fer els primers balanços. Pel que fa a les artèries principals, es va constatar força gent al carrer i més vendes que un cap de setmana normal. No va ser el cas, però, de les zones una mica més allunyades de Vivand i l’avinguda Meritxell. L´altra constatació és que, tot i que de gent al carrer n´hi va haver fins passades les 12 de la nit, les vendes dels comerços van baixar molt a partir de les 10.

Dia dur ahir per als comerciants que van treballar fins a les 12 de la nit.

Els darrers compassos de la primera nit del “shopping night” van tenir força seguiment a les artèries principals, gràcies a l’obertura dels comerços i sobretot als concerts a l’aire lliure que van animar els passants fins a darrera hora.

El primer balanç del primer dia de “shopping night” és clar : molta gent, més compres que un cap de setmana normal però dubtes sobre la necessitat d’obrir fins a les 12.

El seguiment de la iniciativa, però, va ser desigual segons la localització i si fins a darrera hora hi va haver afluència a les artèries principals, les zones secundàries van anar quedant buides.

L’Andorra Shopping Festival segueix avui amb animacions al carrer i s’allargarà fins al dia 16 de novembre.