La ministra d’Educació i Joventut, Roser Suñé lliurarà aquest dimecres el Premi Nacional a l’Estudi als tres millors alumnes de la promoció 2013-2014. Rebran el guardó en una cerimònia celebrada als jardins del Museu Casa d’Areny-Plandolit.

– Pau Macià Anguera, del sistema educatiu andorrà Ha cursat el Batxillerat Científic i Tecnològic a l’Escola Andorrana de Batxillerat. L’any que ve vol estudiar Arquitectura a la Universitat Politècnica de Catalunya, a Barcelona.

– Maria Florència Rivero Rosas, del sistema educatiu espanyol. Ha cursat el Batxillerat de Ciències i Tecnologia a l’Institut Espanyol d’Andorra. L’any que ve vol estudiar Medicina a la Universitat de Saragossa.

– Nicolas López Dovina, del sistema educatiu francès Ha cursat el Batxillerat científic al Liceu Comte de Foix. L’any que ve vol iniciar les classes prépa per cursar estudis d’Enginyeria
a Tolosa.

Al final de cada curs acadèmic es lliura el Premi nacional a l’estudi al millor alumne de cada sistema educatiu. Aquest premi consisteix en l’atorgament d’una beca íntegra (matrícula, residència, desplaçament i material escolar) per cursar estudis universitaris de primer i segon cicle, sempre que l’estudiant progressi satisfactòriament.

Per tal de fer-ho efectiu, es posen en marxa els procediments que estableix el Reglament d’ajuts a l’estudi.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada