SFG

El Ministeri d’Educació i Ensenyament Superior i Ski Andorra han signat un nou conveni per fomentar la pràctica de l’esquí entre els infants i els joves del Principat. L’acord fixa les tarifes dels forfets d’esquí extraescolar, universitari i d’acompanyant per a la temporada 2018-2019 i preveu l’evolució d’aquestes durant la durada del contracte signat per a quatre anys. També es fixen les tarifes d’hora de monitor i de forfet de dia.

El ministre d’Educació i Ensenyament Superior, Eric Jover, ha destacat l’esforç i la voluntat tant del Govern, amb un pressupost aproximat d’uns 1,5 milions d’euros per finançar aquesta activitat, com de les estacions d’esquí, per marcar unes tarifes molt allunyades dels preus comercials, per donar suport i promoure la pràctica de l’esquí entre els infants i joves del país. D’aquesta manera, els usuaris de les diferents tipologies de forfets obtenen una subvenció d’entre el 58 i el 75% aproximadament.

El president d’Ski Andorra, Joan Viladomat, ha destacat que la suma dels esforços de Govern i de les estacions permeten que més de 8.000 usuaris del país gaudeixin d’unes condicions avantatjoses per a la pràctica de l’esquí. Viladomat ha valorat de manera positiva l’acord que considera exemplar respecte altres regions de neu i de muntanya.

Així doncs, per al curs 2018-2019, les tarifes per als usuaris s’han fixat per al forfet extraescolar, en 112,50 euros, per al forfet per a estudiants d’Ensenyament Superior, en 186 euros i per als acompanyants en 176 euros.

La venda dels forfets extraescolars, universitaris i acompanyants, començarà el 26 de novembre del 2018 fins al 20 de gener del 2019, ambdues dates incloses. Els escolars que ja tenen el forfet de l’any anterior l’han de reactivar directament via internet. Els que obtinguin el forfet per primer cop ho hauran de fer a Ski Andorra, el lliurament es farà al mateix moment. Els estudiants d’ensenyament superior cal que sol·licitin a Tràmits de Govern l’autorització per demanar el forfet a Ski Andorra. Els acompanyants rebran una autorització directament des del centre on desenvolupin aquesta activitat, per poder recollir el forfet a Ski Andorra.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada