El Ministeri d’Educació i Ensenyament Superior ha fet pública la convocatòria de la prova oficial de batxillerat professional (POBPRO) del sistema educatiu andorrà.

La POBPRO consisteix en la realització d’una sèrie d’exàmens escrits, orals i pràctics que permeten valorar de manera objectiva el grau de desenvolupament de les competències i les subcompetències establertes en cadascun dels 5 programes: Batxillerat professional en activitats físiques, esportives i de lleure; Batxillerat professional en animació socioeducativa; Batxillerat professional en estètica, cosmètica i perfumeria; Batxillerat professional en secretariat multilingüe; i el Batxillerat professional en sistemes i xarxes informàtics. La realització de la prova oficial de batxillerat professional és un requisit indispensable per obtenir el títol de batxiller professional.

Els candidats han de fer la inscripció en el període comprès entre el dies 22 de març i 20 d’abril, ambdós dates incloses, al Servei de Tràmits de l’edifici administratiu del Govern. La majoria de les proves tindran lloc entre els dies 11 i 15 de juny al Centre de Formació Professional a Aixovall.

El Ministeri d’Educació i Ensenyament Superior publicarà el 22 de juny, a les 12 hores, al seu tauler d’anuncis i al lloc web www.educacio.ad, els números de passaport o del document oficial d’identitat dels candidats declarats “aptes”, “no aptes” i dels candidats declarats “pendents”, que poden accedir a les proves de recuperació. El mateix 22 de juny, a les 13 h, tots els candidats poden recollir les qualificacions obtingudes al Centre de Formació d’Aixovall.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada