El Ministeri d’Educació i Ensenyament Superior ha fet pública la convocatòria de la prova oficial de batxillerat professional (POBPRO) del 2019, corresponent al sistema educatiu andorrà.

La POBPRO consisteix en la realització d’una sèrie d’exàmens escrits, orals i pràctics que permeten valorar de manera objectiva el grau de desenvolupament de les competències i les subcompetències establertes en cadascun dels 5 programes. Cal tenir present que la realització de la prova oficial de batxillerat professional és un requisit indispensable per obtenir el títol de batxiller professional.

La llista d’exàmens de cada titulació de batxillerat professional la formen el Batxillerat professional en activitats físiques, esportives i de lleure; el Batxillerat professional en animació socioeducativa; el Batxillerat professional en estètica, cosmètica i perfumeria; el Batxillerat professional en secretariat multilingüe; i el Batxillerat professional en sistemes i xarxes informàtics.

Els candidats hauran de formalitzar la inscripció durant el període comprès entre el 21 de març i el 4 d’abril vinents, ambdós dies inclosos, al Servei de Tràmits de l’edifici administratiu del Govern.

Totes les proves tindran lloc entre el 3 i el 13 de juny al Centre de Formació Professional a Aixovall. Els resultats dels exàmens es publicaran el 20 de juny, a les 10 hores, al lloc web del Ministeri d’Educació i Ensenyament Superior, www.educacio.ad. El mateix dia 20 a les 13 hores, tots els candidats podran recollir les qualificacions obtingudes al Centre de Formació Professional d’Aixovall.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada