Educació convoca els ajuts per realitzar estudis de doctorat

El Govern ha acordat aquest dimecres destinar 30.000 euros a la nova edició dels ajuts per a estudiants d’Andorra que volen iniciar o continuar els estudis de doctorat durant el curs acadèmic 2015-2016.

El Govern, mitjançant el Ministeri d’Educació i Ensenyament Superior, vol impulsar que els joves del país puguin iniciar la seva carrera professional en l’àmbit de la recerca mitjançant els estudis de doctorat. Per aquest motiu, un any més, s’han convocat dos nous ajuts de tercer cicle.

Poden optar als nous ajuts els estudiants de nacionalitat andorrana o els residents legalment establerts durant un període mínim de 5 anys, i que hagin finalitzat els estudis de segon cicle (màster) com a molt tard el 31 de desembre del 2015. Els ajuts són per a una dedicació exclusiva i tenen una durada màxima d’un any, tot i que es poden renovar fins a un màxim de dos anys, amb una durada total de tres anys. La dotació dels ajuts es concreta amb un import de 1.250 euros mensuals, fins a un màxim de 15.000 euros anuals.

La convocatòria de nous ajuts sortirà publicada al BOPA de la setmana vinent. A la pàgina web www.recerca.ad es pot consultar el detall de la informació i les indicacions per presentar les sol·licituds.
El termini de presentació de les sol·licituds es tanca a les 14.30 h del dia 10 de juny del 2015.