Alma Learning Group ha informat, aquest dijous, als pares dels alumnes del Col·legi dels Pirineus de la seva adquisició de part de l’accionariat del col·legi, i els ha exposat les orientacions pedagògiques que volen seguir durant els propers cursos. En aquest sentit, el Govern, i especialment el Ministeri d’Educació i Ensenyament Superior, vol manifestar la valoració molt positiva de l’arribada d’aquest grup internacional, que a més de suposar una important inversió per als propers anys, reforça l’actual estructura educativa del país.

Alma Learning Group és un grup internacional d’educació que desenvolupa la seva tasca tant presencialment (1.300 alumnes), com a distància (5.000 alumnes), com en activitats de reforç acadèmic (més de 250.000 hores anuals). Aquest grup, de gran prestigi internacional, gestiona la International Community School de Batxillerat Internacional de Londres, i les escoles Hattemer de París, a les que avui s’hi afegeix el Col·legi dels Pirineus d’Andorra.

La nova propietat de l’escola es dividirà en el 75% per Alma Learning Group i el 25% de capital andorrà. L’adquisició representa no tan sols un canvi de la propietat sinó també una voluntat de creixement que implicarà una inversió aproximada de 8 milions d’euros en els propers 10 anys. Aquest creixement s’hauria de fonamentar principalment en la major internacionalització del centre.

El Govern valora molt positivament aquesta iniciativa privada que reforça el missatge d’obertura a l’estranger que s’està potenciant des dels diferents ministeris. A més de representar una important inversió estrangera, el present projecte reforça l’estructura educativa del país i complementa l’atractiu que pot tenir per potencials inversors estrangers i les seves famílies

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada