Educació adapta el projecte ‘Autors als centres’ per poder-lo realitzar per via telemàtica

Teresa Colom en la sessió d'Autors als centres
Teresa Colom en la sessió d’Autors als centres

El Ministeri d’Educació i Ensenyament Superior ha adaptat les trobades que habitualment es feien entre alumnes i escriptors d’Andorra, el projecte ‘Autors als centres’, a la nova situació resultant de la crisi sanitària provocada per la COVID-19. Així, la suspensió de les activitats presencials ha obligat també a anul·lar les activitats culturals com aquesta que complementen l’educació dels alumnes.

Unes trobades que ara s’han recuperat de manera virtual gràcies a les aplicacions de videoconferència que s’utilitzen en l’àmbit educatiu. Els centres educatius interessats a programar-ne una s’han de posar en contacte amb el ministeri per sol·licitar la cita amb els autors. La primera d’aquestes sessions va reprendre la xerrada ja prevista anteriorment de manera presencial entre alumnes del Col·legi Sant Ermengol i l’escriptora Teresa Colom.

El nou format de les intervencions és flexible i s’adapta a les necessitats i interessos del professorat i també al treball previ que hagi pogut fer a classe. El ministeri agraeix la bona disposició tant dels alumnes i docents com dels autors que hi participen, que en la majoria de casos han renunciat als honoraris que els pertocarien.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.