La Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell fa arribar a tots els nois i noies de la ciutat l’Agenda Jove d’Estiu 2018 que recull totes les activitats juvenils que hi ha organitzades per gaudir de les vacances estivals. L’agenda aglutina un seguit de propostes que passen per la formació (càpsules d’estiu i cursos) i l’oci.

La regidora de Joventut de l’Ajuntament de la Seu, Sílvia Iscla, explica que “tornem a repetir una altra edició de l’agenda jove d’estiu donant resposta a una acció del Pla Local de Joventut. Hem programat activitats formatives, de lleure i d’oci. Totes elles són demandes que ens han fet arribar a l’Oficina Jove de l’Alt Urgell pels diferents canals de participació dels que disposem”.

 

Formació i oci

Pel que fa a la formació, tindran lloc 4 càpsules formatives i 2 cursos. Les càpsules formatives serande diferent temàtica: bullying (emmarcada dins la campanya prevenció bullying la Seu d’Urgell, a càrrec de Miquel Alet); maltractaments i abusos en la infància, a càrrec de Susagna Nevado; i intimidacions i violències sexuals, a càrrec de Sílvia Mota, psicòloga del Servei d’Intervenció Especialitzada). També es realitzarà una xerrada i un taller relacionats amb alcohol i joves, a càrrec de Sonia Notario, de l’Associació Antisida Lleida. Aquesta serà la primera acció d’una campanya de prevenció del consum d’alcohol que està a punt d’iniciar-se a la capital alturgellenca.

Els cursos, n’hi haurà dos de diferents: un sobre llenguatge de signes, a càrrec de FESOCA, i un altre sobre primers auxilis en infants i joves, que anirà a càrrec de Creu Roja.

L’oferta d’oci de l’agenda d’estiu aglutina 5 propostes ben diferents per a tots els gustos: escape room (inscripcions obertes a l’Oficina Jove), piscina nocturna, cinema a la fresca, concerts de grups de música a la fresca i marató nocturna de jocs de rol de terror.

Totes aquestes activitats són gratuïtes menys el curs de primers auxilis que té un de 15 euros.   

 

Inscripcions i informació

Per a inscripcions a qualsevol de les activitats proposades, així com més informació al respecte, els i les joves de la Seu d’Urgell es poden posar en contacte amb l’Oficina Jove de l’Alt Urgell, trucant al 973 355 608 o al 607 866 902 o a través del correu electrònic joventut@aj-laseu.cat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada