L’editorial presentarà un total de 5 llibres, entre els quals hi ha 3 contes infantils en aquesta 36a edició de la Setmana del Llibre en Català, a l’Avinguda de la Catedral de Barcelona.

Les primeres presentacions d’Edicions Salòria van tenir lloc ahir a les 11:00h, a l’escenari 2, dins el marc de novetats del Pirineu i Andorra, a càrrec de l’escriptor i periodista Vicenç Villatoro. Els llibres van ser per una banda Món Rural. Mots que es perden, de Josep Espunyes, que parla de l’evolució de la llengua catalana i el desús de certes paraules i expressions que aquesta comporta, i per altra banda, el llibre Escacs d’amor i de mort, de Marcel Fité, una novel·la negra on un assassí opera de forma precisa i amb la regularitat d’un cronòmetre, cometent crims amb un modus operandi d’allò més misteriós.

El mateix dissabte dia 8 a les 17:00h, a l’escenari 3, va tenir lloc el conta-contes amb il·lustració, en el marc del qual s’explicarà el conte Les cabretes del Serrat Gros, escrit per Pepita Clop i il·lustrat per Carolina Botella, que explica el dia a dia i les aventures que viu el ramat d’una de les formatgeries més emblemàtiques del Pirineu.

Les dues últimes presentacions seran el dimecres dia 12 de setembre a les 17:30h, a l’escenari 3, amb el conta-contes de El Trinxat no porta carbassa i No t’oblidis de mirar per la finestra. El primer, escrit per Alberto Casamayor i il·lustrat per Eva Sánchez, explica les aventures de dos nens que intenten descobrir l’ingredient secret del famós trinxat de la seva padrina. El segon, escrit per Ester Farran i il·lustrat per Jordi Sales, explica com un nen espera ansiós l’arribada de les cigonyes per tal de retrobar-se amb el seu germà.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada