El proper dissabte 7 d’abril de 2018 es presentarà el conte Les cabretes del Serrat Gros, publicat enguany per Edicions Salòria. L’acte, organitzat per la mateixa editorial i per l’Ajuntament de la Seu d’Urgell, tindrà lloc a les 18h a la Sala Immaculada (Centre Cultural les Monges) (c/ Carme, 9, la Seu d’Urgell) i comptarà amb la intervenció d’Albert Batalla, alcalde de la Seu, de Pepita Clop, autora del conte, de Carolina Botella, la il·lustradora, i de Mercè Lagrava, de la formatgeria Serrat Gros.

El conte Les Cabretes del Serrat Gros relata les aventures d’un ramat de cabretes de la vall de la Vansa. Les cabretes veuen com l’Eulàlia, la seva cuidadora, les ha de deixar, i davant l’arribada de nous pastors vinguts de la ciutat, el ramat farà tota mena de trapelleries i viurà aventures de tot tipus. Una història de companyonia i de treball en equip que permet conèixer l’origen d’un dels formatges amb més anomenada del Pirineu.

El conte és el quinzè que s’inscriu a la col·lecció Petit Pirineu d’Edicions Salòria, pensada fonamentalment per explicar la història i la cultura del Pirineu als més petits de la casa.

Els actes són gratuïts i oberts a tothom. Si ho trobeu escaient, agrairíem que féssiu difusió dels actes mencionats. Adjuntem en el present correu el cartell i el tarjetó de la presentació, a més de la imatge de portada.

Els mitjans de comunicació interessats a entrevistar l’autor de l’obra, podeu adreçar-vos a edicionssaloria@gmail.com i us facilitarem les seves dades de contacte.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada