EasyPark torna a operar a Barcelona

El proveïdor de solucions intel·ligents per a l’aparcament líder a Europa, EasyPark, torna a Barcelona després de deu mesos d’absència. EasyPark va començar a operar a la ciutat en 2013 però va ser desconnectada al desembre de 2018. EasyPark torna a la capital catalana i a altres cinc municipis pròxims, Badalona, L’Hospitalet de Llobregat, Santa Coloma de Gramenet, Sant Joan Despí i Sant Just Desvern.

Per a Johan Birgersson, CEO del grup, és una gran notícia tant per a EasyPark com per a les persones que viuen i circulen per la regió. “Estem encantats de tornar a Barcelona i, a més, oferir els nostres serveis en aquestes cinc ciutats. Suposa un pas important en un dels nostres principals mercats europeus”, comenta.

EasyPark brinda als milions d’usuaris registrats en la seva app la solució més ràpida i eficient per a trobar, administrar i pagar de manera remota el seu estacionament. Amb més de 300 empleats a tot el món, la companyia té una cobertura incomparable de milions d’aparcaments en la via pública en 1.300 ciutats de 15 països europeus i més d’un centenar d’acords amb pàrquings comercials.

Recentment, la companyia va llançar el seu servei Find & Park en el mercat espanyol, que permet als conductors trobar les places d’aparcament disponibles més pròximes a la seva destinació i els guia per la ruta més eficient fins elles.

A més, EasyPark ofereix altres serveis digitals que permeten a les ciutats millorar el trànsit i reduir la congestió, alhora que maximitzen les taxes d’ocupació dels pàrquings privats. El seu objectiu no és un altre que crear ciutats més sostenibles, rendibles i, en última instància, més intel·ligents.