E-commerce a Barcelona: els líders de l’e-commerce se citen a Barcelona

ecomercePer primera vegada a Espanya se celebra el Club Ecommerce Summit 1to1, la primera trobada de networking enfocat 100% a negoci entre els actors més importants del comerç electrònic a Espanya.

Com a punt diferenciador respecte a altres formats basats en conferències “passives”, el Club Ecommerce Summit 1to1 s’enfocarà principalment en la realització de reunions one to one de 30 minuts entre decisors de botigues en línia i proveïdors de solucions innovadores.

A més, durant aquests dos dies s’organitzaran diferents activitats com càpsules amb casos d’èxit, debats, zona de networking permanent, i també activitats d’oci per reforçar els llaços entre assistents.

Un de les principals avantatges d’aquest tipus de trobades és que, a més de fer networking de qualitat i ampliar coneixements, els assistents conclouen la seva participació en l’esdeveniment amb resultats concrets: contacten amb els col · laboradors que més s’ajusten a les seves necessitats i fins i tot poden signar acords per millorar la seva operativa de venda online.

Un altra dels punts clau és que tant les botigues en línia com les solucions presents, són seleccionades prèviament via un qüestionari específic per garantir la qualitat de l’esdeveniment.

L’esdeveniment està organitzat per, Club E-Commerce empresa dedicada a fomentar el coneixement i divulgació del comerç electrònic a Espanya, sent també organitzadors dels ECommerce Awards, certamen que premia les millors botigues on line de l’any a Espanya.

Club E-Commerce és una marca que pertany a EGI Group empresa de serveis especialitzada en comerç electrònic, fundada per Ronan Bardet, expert en negocis digitals.

El Club Ecommerce Summit 1to1 se celebrarà els dies 6 i 7 de març a l’Hotel Golf Resort Barcelona.

Per Tecnonews / ACPG – Redacció

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.