dutxa

A l’hora de fer reformes en un bany petit, si trobeu problemes per ubicar una banyera, proveu a instal·lar un plat de dutxa.

Existeixen diverses solucions per integrar una dutxa de forma còmoda. 

Una pot ser aprofitar l’espai al màxim col·locant a la zona del rentamans un moble amb prestatges i instal·lar un lavabo que ocupi poc espai, com un de sobretaulell que disposi d’una petita part posterior per encastar l’aixeta. Així podreu aprofitar al màxim tot l’espai de la zona del rentamans.

En una cantonada podeu col·locar un plat de dutxa dintre d’una cabina de vidre a l’àcid, que és opac, que tingui una part fixa i una altra d’abatible. Així, gràcies a aquest tipus de vidre, es creen dues zones en el bany. 

Si ho preferiu, en comptes d’una cabina podeu col·locar només un panell fix de vidre transparent amb una porta corredissa, per separar ambdues zones. Així, tot l’espai quedarà més diàfan i semblarà més gran i no es tallarà el pas de la llum.

Una altra alternativa és construir un petit mur al costat del plat de dutxa, que sigui del mateix estil que la resta del bany,i col·locar-li una porta de vidre a l’àcid.

Per complementar el terra de la dutxa podeu escollir una tarima de fusta tropical antilliscant per evitar les relliscades.

Per Redacció / AMIC – Tot Sant Cugat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada