Dues noves exposicions al Cicle d’Art Contemporani de la sala la Cuina de la Seu

expo cuina seu

El quart Cicle d’Art Contemporani de la sala la Cuina del centre cultural les Monges de la Seu d’Urgell inaugura aquesta setmana dues noves exposicions de pintura.

‘R+R’ és el títol de l’exposició de Núria Riart i Carmen Ruiz que s’inaugurarà aquest divendres, 4 de setembre, a les vuit del vespre, i que es podrà visitar fins al 29 de setembre.

L’altra mostra és la que porta per títol ‘Impactes’, de Teresa Forasté Cuadrench, que s’inaugurarà dissabte, 5 de setembre, també a les vuit del vespre, però a la sala Sant Domènec. Aquesta exposició restarà oberta al públic fins el 2 d’octubre.

L’Àrea de Cultura de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell ha organitzat per aquest estiu-tardor la quarta temporada d’art contemporani que “posa el focus a l’art que surt o fuig de l’academicisme i transita per nous llenguatges i discursos, ja sigui en la pintura i l’escultura com en instal·lacions, la fotografia, els audiovisuals o inclús les performances”.

Des de l’Àrea de Cultura s’afegeix que “s’ha triat centrar aquests cicles en la modernitat formal i/o discursiva per tal d’apropar als veïns de la Seu d’Urgell i comarca aquestes noves formes d’expressió que, en general, concentren la seva presència a les àrees urbanes”.