Interès de dues companyies espanyoles per operar a l’aeroport Andorra- la Seu. Així ho ha anunciat el ministre d’Ordenament Territorial, que ha avançat que una d’elles voldria oferir la línia Madrid-la Seu. Jordi Torres ha condicionat l’interès a la implantació del vol instrumental, una situació que s’hauria d’accelerar amb la reunió de dimecres entre Mariano Rajoy i Antoni Martí.

A finals de març l’aeroport Andorra-la Seu acollia vols de prova per valorar si el vol instrumental amb GPS era viable, un sistema fonamental per aterrar en condicions de mala visibilitat. Una qüestió de la qual estan pendents dues companyies aèries espanyoles ben implantades al país veí.

Segons ha explicat el ministre d’Ordenament Territorial, les companyies estan interessades a operar a l’aeroport i, com a mínim, una d’elles voldria oferir el trajecte Madrid-la Seu. Jordi Torres espera que la reunió de dimecres a Madrid entre el cap de Govern i el president espanyol acceleri la validació del vol instrumental per part de l’Agència Espanyola de Seguretat Aèria.

“Estem pendents dels últims informes, després d’haver fet els vols de prova”, explica, i “esperem que es puguin habilitar els vols amb instrumental GPS, que és el prioritari”. Un cop fet, seria quan les aerolínies espanyoles donarien el pas.

Fa més de dos anys que l’aeroport espera la implantació d’alguna companyia que ofereixi vols comercials de forma regular.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada