app-modaLa moda és fonamentalment visual. No obstant això, la manera de buscar moda en l’actualitat segueix realitzant-se mitjançant paraules clau o estant hores i hores mirant a Internet. Dresscovery és el futur de la recerca de moda per Internet ja que permet aconseguir informació d’una peça que a l’usuari li agradi mitjançant una simple fotografia.

Foto i llistat de les peces disponibles a Internet

El procés d’ús és molt senzill, amb l’app es treu una foto de la peça que es vol identificar. Un sistema de visió per computador integrat en l’app analitza aquesta peça i la compara amb milers de peces de les millors marques. El resultat que retorna és una llista de les peces més semblants que es poden adquirir actualment a la web, juntament amb informació associada com a marca i preu.

La primera versió permet identificar bosses, però molt aviat estaran disponibles la resta de peces. Actualment Dresscovery compta amb una base de dades de més de 15.000 bosses de prop de 300 marques diferents, la qual es va actualitzant automàticament amb les últimes novetats.

 App dissenyada per una empresa derivada de la Universitat Carlos III de Madrid

Dresscovery ha estat dissenyada per Samsamia Technologies, una spin-off del grup de robòtica Robotics Lab de la Universitat Carlos III de Madrid. L’algorisme que utilitza ha estat desenvolupat per científics d’aquest grup i del King ‘s College London. Dresscovery ha estat guardonada aquest any amb el premi Madrid 2020 Startup atorgat pel Comitè Olímpic Espanyol, i amb el premi CIADE l’Emprenedor Universitari atorgat per Madrid Emprèn i el premi del sisè concurs d’empreses de la Universitat Carlos III de Madrid.

 Per Tecnonews / ACPG – Redacció

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada