Dresscovery: amb Google Glass es podrà identificar una peça i comprar-online instantàniament

dresscoveryAl començament d’aquest any es va llançar Dresscovery, una app disponible per a iPhone i Android que permet identificar una bossa amb tan sols una fotografia. Després d’una nova línia d’investigació, s’està desenvolupant un sistema d’identificació que es pugui implementar a Google Glass. La nova aplicació permetrà obtenir informació d’una peça i comprar online de forma instantània.

El camp de la visió per computador s’ha desenvolupat molt en els últims anys. Cada vegada estem més a prop d’entendre el que està succeint en una imatge. En aquest àmbit, Google Glass permetrà interaccionar amb el món d’una forma totalment nova. Donarà lloc al desenvolupament dels motors de cerca visuals, permetent centenars d’aplicacions que abans eren impossibles. Un motor de cerca visual analitza una imatge i extreu informació útil.

Les seves aplicacions a diferents tipus de mercats són immenses. Alguns exemples són reconeixement de productes, identificació dels desitjos del consumidor, protecció davant continguts inadequats, identificació d’obres d’art, etc. El futur d’internet passa pel desenvolupament i integració dels cercadors visuals.

Dresscovery, creada per científics de la Universitat Carlos III de Madrid i del King ‘s College de Londres, ha desenvolupat un motor de cerca visual adaptat a productes de moda. La integració en Google Glass és directa i ja s’està treballant per tenir-la disponible en aquest dispositiu el més aviat possible.

Aquest motor de cerca està integrat en l’app de Dresscovery. L’app, disponible per a iPhone i Android, troba la bossa més semblant al que l’usuari fotografia dins d’una gran base de dades de productes que estan ara mateix disponibles online. D’aquí a poc es podran identificar la resta de peces de moda.

Per Tecnonews / ACPG – Redacció