Un visitant detingut per intentar atropellar dos agents de circulació a la Massana

Edifici del Servei de Policia
Edifici del Servei de Policia. Foto: ARXIU

Detingut el conductor d’un vehicle que aquest dilluns al matí ha intentat atropellar dos agents de circulació a la Massana. De moment la policia només emprendrà accions contra ell i no l’altre ocupant, ja que se’l considera l’únic culpable dels fets. Se li imputen dos delictes: contra la seguretat col·lectiva i contra la funció pública.

A mig matí dos agents del servei de Circulació de la Massana han donat l’alt a un BMW d’alta gamma, de matrícula britànica, que circulava en direcció contrària. El conductor ha accelerat i s’ha fugat i hauria intentat atropellar els agents.

L’automòbil ha estat localitzat per la policia a l’aparcament d’Anyós Park, on dos ocupants s’allotjaven formant part d’un nucli familiar. A hores d’ara la policia ha detingut el conductor, un home de 36 anys i de nacionalitat irlandesa, que en les pròximes hores passarà a disposició judicial. Li imputen dos delictes, contra la seguretat col·lectiva i contra la funció pública.

 

*Correcció: Una versió anterior d’aquesta notícia indicava erròniament que hi havia dos detinguts. Només el conductor del vehicle ha estat detingut.

TOTES LES NOTÍCIES